Projekt lokalu gastronomicznego może, obok samego menu, stanowić o jego być lub nie być. To, czy miejsce przypadnie twoim klientom do gustu, czy nie może stanowić o twoim sukcesie lub porażce. Zbadaj rynek, sprawdź jakiego rodzaju miejsca są popularne w twojej okolicy. Zastanów się, co możesz zaproponować nowego. Czy będzie to zaciszna kawiarenka doskonała na pierwszą randkę, czy może pub sportowy w którym możesz obejrzeć mecz przy piwie z kolegami? Znajdź swoją niszę i zadbaj o to, żeby była wyjątkowa.
Projekt lokalu gastronomicznego do sanepidu
Losowe artykuły:
Kawa do pracy
Jedno pudełko zielone, drugie nieco już wiekowe w żółte kropki a obok spięta spinaczem zwykła paczka kawy. Każdy dobrze wie, która kawa do kogo...
Stary ekspres do kawy? Ratujemy go!
Nie pytajcie mnie proszę co robiłem na stronie kobiety-kobietom.com, ale jest tam taki fajny ranking. Może się komuś przyda?
A przy okazji czytania i porównywania...